11/30 Black Out | Episode: Four

0
461

Szép nap ez a Black Out csapatának, mert egy régebbi motoros elfogadta az invitálásunkat. A 4. felvonásra érkezik tehát Dirty Ice aka “Mocskos Jég” aki egy igen piszkos szettel érkezik hozzánk és egészen 2 órán keresztül fogja a Say Hello falait megremegtetni.
A felvezetés Taty dolga lesz most, akinek betekintést nyerhetünk melodikusabb, utazósabb zenei ízlésébe, de annál inkább alattomosabb szettel fog nekünk kedveskedni.
Még mielőtt a Jég belevágna a lecsóba, előtte Ragazzo fogja felkészíteni és pezsdíteni a hangulatot kicsit sötétebb hangzásvilágú és pörgősebb zenéivel…

Fő műsoridőben a CivisGround feje és alapítója pörgeti majd a lemezjátszókat. Aki jár Debrecenben techno bulikra az tudja mire számíthat tőle. Vagy nem?… Hiszen eddig mindig tudott valami újat mutatni, nem véletlen, hogy őt választottuk ezen esemény fő szereplőjének. A gyorsabb ütemek kedvelőinek sem szeretnénk csalódást okozni, hiszen hátra van még két fellépő.
Unleashed és Martin Groom. Unleashed a megszokotthoz képest most kissé feszesebb tempót fog képviselni a szettje alatt (Láthatjuk milyen a valódi énje).
Folyadék pótlás erősen ajánlott, mentes vagy bubis vízből igyatok eleget, mert a zárást Martin Groom fogja véghez vinni és higyjétek el, erősebb menetelés lesz mint egy maraton 2 perces ezrekkel!

November 30… SayHello… Don’t Stop The Rave