Megint 48 óra ➟ Say Hello ✘ Május 10-12

0
1989

Ismét 48 órás kikapcsolódásra invitál minden kedves érdeklődőt a Say Hello csapata, ahol most mindkét nap a techno kerül fókuszba!

A soron következő mókát két szervezőcsapat segítségével prezentáljuk számotokra, így az általunk is igen kedvelt hangzás szinte összes bugyrába betekintést nyerhettek.

A péntek estét a Techno Vinyls Records csapata igazgatja majd, ahol számos ígéretes név teszi majd le védjegyét klubtermünkbe. Itt lesz majd PHOT ( aka Andras Bader ) aki nem is oly rég debütált városunkban. Az egykori Hairy-s arc manapság produceri munkáiról ismert, de a dj pultba is maximálisan megállja helyét. Feltesz még ezen az éjszakán DJ GREGA aki már veteránnak számít a szakmában és anno a Super Sonic rezidenseként számos alkalommal küldte katarzisba a hallgatóságot. Érkezik még mellé Cyber Higgs akit korábban Zack Marullo néven ismerhetett meg a nagyérdemű és a Justmusic Fm-en saját műsorral jelentkezett hétről hétre. Körünkben üdvözölhetjük még Sade Rush-t is, kinek pályafutása igen régre nyúl vissza és szilveszterkor olyan nevek előtt melegíthetett, mint Gary Beck, Inigo Kennedy, Pfirter vagy Luke Slater. Érkezik még hozzánk Marco Ginelli / Mark Grandel és a Techno Vinyls Records főnök Andrew T Dorn is. Egy igen színes pénteki indításra számíthat minden kedves érdeklődő!
Péntek Esti menetrend:
► 22:00-23:30 Cyber Higgs aka Zack Marullo
► 23:30-01:00 PHOT aka Andras Bader – Andre
► 01:00-02:30 Dj Grega
► 02:30-04:00 Sade Rush
► 04:00-05:00 Marco Ginelli / Mark Grandel
► 05:00-08:00 Andrew T Dorn , Bronz Bolvan

A szombati mókát egy helyi vonatkozású földalatti összefogás prezentálja majd számotokra. A CivisGround alakulata nem először fogja megdolgoztatni a klub membránjait. Fő fellépőként az általuk igen kedvelt fővárosi szervezőcsapat egyik mozgatórugóját invitálták meg. Experimental olyan művészekkel lépett eddig pultba, akik gyakorlatilag a jelen techno-szcéna leghitelesebb és leginnovatívabb alakjai. Többek között Emmanuel, Mano Le Tough, Function, Amotik, Setaoc Mass, Regal, Shifted, Anetha, Dax J, Paula Temple, Keith Carnal, Boston 168, Yan Cook, SHDW & Obscure Shape, Extrawelt, Ilario Alicante …. és még bőven sorolhatnánk. Csapatuk Der Morgen néven olyan legendás helyeken remekelt, mint a Corvin Club, a Dürer Kert és a Larm. Jelenleg a Budapesti éjszaka egyik legmeghatározóbb helyszíne a Premier Club szolgál bázisául zenei elképzelésüknek. Az est vendégeként érkezik még Somazed a Be Massive csapatából, aki korábban már számtalan alkalommal kápráztatta el hallgatóságát a cívises rendezvényeken. A savas kémhatás helytartója Zsupi is tevékenykedik majd az este folyamán. Sav-bázis nevű rendezvénye lassan már 25 éve jelentkezik stabilan a debreceni éjszakában. A minőségi felvezetés, Make Faith feladata lesz, kinek zenei felhozatala remek ívként készíti elő a terepet majd a vendégek számára, míg a Say Hello rezidens Roberth a zárásról fog gondoskodni. Az est házigazdája pedig a kitartóan tevékenykedő CivisGround-főnök Dirty Ice.

Belépő:
Egy napra: 1500 ft
Egész hétvégére: 2000 ft

Debrecen, Hunyadi u 10 (a Kölcseyvel szemben)
A beléptetés jogát fenntartjuk!
A rendezvényt csak 18 éven felüliek látogathatják!
A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét