We Need Drum & Bass | 11.16

0
427

▲ Ismét befoglaljuk a Say Hello táncterét egy jó kis party erejéig, ahol a D&B mélyebb világába hallgathattok bele.
Ez alkalommal hazai arcoké a főszerep, akiket a három rezidens pesti DJ kísér az este folyamán.

▲ A szabályok egyszerűek: Gyertek és érezzétek jól magatokat a basszus orientált szcénában !

▲WE NEED DRUM & BASS▲

Rag:
Rag a 2010-es évek debreceni drum&bass-ének okosbéz-felelőse, lemezfetisiszta és gyűjtő. 2013-tól az Impulsecreator csapatának tagja. Budapestre költözése után a debreceni Sub.hu rádió után az Oranzs rádió, Törtvonal című d&b műsorának is rezidense volt egy évig. Bár az elmúlt időszakban a négynegyed felé is erősen kacsintgat, a törtekhez fűzött érzelmei máig kitartanak: gyűjteményében a finomabb és mélyebb darabok egyaránt megférnek, szettjeiben igyekszik mind évjáratban, mind stílusban széles palettát prezentálni.

Giocator:
“Több mint két év kihagyás után tér vissza az a Giocator, aki a 2010-es évek debreceni drum and bass szcénájának meghatározó alakja.
50-nél is több megjelent zenéjével (Break-Fast Audio, IM:LTD, Trust In Music, Subculture) és saját kiadójával (Black Seeds) a Keleti régió páratlan tehetsége, fesztiválok és partyk állandó fellépője.
Megjárta a pozsonyi Subclubot, öt éve az év partyjának választott A38-as Eatbrain nightot, több magyar nagyvárost és debreceni dnb estet is.

Külön öröm, és az este pikantériája, hogy újra összeáll évtizedes cimborájával Rag-gel, akivel hasonló az ízlésük bassben és négynegyedben egyaránt, ezért nagyon jól kiegészítik egymást.
Nem mellesleg pedig ExpandEar néven 2012-től közös rádióműsort is futtattak, a zsáner mélyebb vonalát népszerűsítve, olyan akkor feltörekvő arcok vendégmixeivel mint
pl.: Bredren, Fade, Mauoq, The Untochables, vagy Trilo

NFR:
A debreceni NFR a 2000-es évek elején került a drum & bass hatása alá egy Palotai mix meghallgatása után. Nem meglepő, hogy elkezdett kutatni a stíluson belül. Ed Rush & Optical, az EZ Rollers, a Bad Company, Calibre, a Total Science és a korabeli Hospital sound mellett a magyar szcéna (SKC, Chris.SU, az akkor még többtagú Mindscape) is felkeltette figyelmét. Egyenes út vezetett a lemezvásárláshoz és a mixelés elkezdéséhez. A zeneírás kezdetei is ekkorra tehetőek, bár a lényegi munka indulását a 2007-es évre tehetjük
Jelent meg zenéje az Im:Ltd kiadón, de a szcéna a Tactile – Super System remixére figyelt fel igazán.
NFR filozófiája, hogy mindenki csinálja azt, amit igazán szeret.

▲Lineup:
Rag b2b Giocator (3h set)
≽ NFR
R.O.N
Lada
Blaze

▲ Belépő:
éjfél előtt: 1.000 Ft
éjfél után: 1.500 Ft

Debrecen, Hunyadi u 10 (a Kölcseyvel szemben)
A beléptetés jogát fenntartjuk!
A szervezők a változtatás jogát fenntartják!
A rendezvényt csak 18 éven felüliek látogathatják!
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!