We Need Drum & Bass // 15 óra DnB

0
861

15 óra, 6 dj és minden, ami drum and bass.
We need drum & bass.
Debrecen needs drum & bass.

L.A.S. az ezredforduló óta a drum and bass elkötelezettje. Volt rezidens Kecskeméten és Sopronban, majd egy tízéves budapesti kitérő után újra a Hűség Városába tette át bázisát. Nagy nemzetközi előadók és a magyar élvonal mellett volt lehetősége fellépni, és a DJ-zés mellett sokat ír is a zenéről: egy évtized alatt az Impulsecreator legtermékenyebb szerzője lett belőle, 2017-től pedig LQD-vel fejleszti a 30Hz Collective-et, ahol cikkekkel, mixekkel (később pedig a tervek szerint közösségi megoldásokkal) igyekszik terjeszteni a minőségi törteket. Szettjeiben a tech, a deep és a liquid dominál, de egy-egy jungle finomságtól vagy klasszikus darabtól sem ijed meg.
www.30hzcollective.com
www.facebook.com/djlashungary
www.facebook.com/30hzcollective

A debreceni NFR a 2000-es évek elején került a drum & bass hatása alá egy Palotai mix meghallgatása után. Nem meglepő, hogy elkezdett kutatni a stíluson belül. Ed Rush & Optical, az EZ Rollers, a Bad Company, Calibre, a Total Science és a korabeli Hospital sound mellett a magyar szcéna (SKC, Chris.SU, az akkor még többtagú Mindscape) is felkeltette figyelmét. Egyenes út vezetett a lemezvásárláshoz és a mixelés elkezdéséhez. A zeneírás kezdetei is ekkorra tehetőek, bár a lényegi munka indulását a 2007-es évre tehetjük
Jelent meg zenéje az Im:Ltd kiadón, de a szcéna a Tactile – Super System remixére figyelt fel igazán.
NFR filozófiája, hogy mindenki csinálja azt, amit igazán szeret.

R.O.N szettjeiben helyet kapnak a régi finomságok, friss rollerek, liquid funk gyöngyszemek és keményebb lendületesebb darabok is, dupla dropokkal fűszerezve.Szereti a modern technikát , de szívesen nyúl vissza bakelitlemezeihez is.
https://www.facebook.com/rondnb/
https://www.mixcloud.com/aron-deli/stream/

IXION /Dub Flyers/, aki a budapesti Dub Flyers csapat alapítója, szettjeiben a digitális zenék mellett előszeretettel nyúl a bakelit lemezekhez is, főleg a deep és liquid drum and bass vonalon. Számos itthoni rendezvényen zenélt már olyan nevek mellett, mint: Command Strange, Amoss, Hydro, War, Wingz, M-soul & S27

Zentie, a /Dub Flyers/ friss tagja, aki sok évig hazánkon kívül tartózkodott, számos nagyobb külföldi városban való fellépést (Amsterdam, Edinburgh), rádio adást (SubFM) és partyszervezést (Mood Swings Session) tud a háta mögött. Sokoldalú DJ-ként, végre hazai pályán debütál. Szelekciójában a drum & bass összes spektruma: lélekkel teli liquidek, menetelős mély zenék es az öregiskola klasszikusai zengenek fel, a modern digitális és tradicionális lemezről való keverést sem hanyagolva.

MC PEIN /Dub Flyers/ küldetésének tekinti, hogy a zene által egy olyan alternatív valóságba repítse az embereket, ahol mindenki boldog és felszabadult. Épp ezért nagy hangsúlyt fektet a zeneírásra, többnyire újhullámos drum and bass gyöngyszemek kerülnek ki a keze alól.
https://www.facebook.com/pein.dnb/

Belépő: 1000 ft
Korhatár: 16+
Debrecen, Hunyadi u 10 (a Kölcseyvel szemben)
A beléptetés jogát fenntartjuk! A műsorváltozás jogát fenntartjuk! A belépőjegy megvásárlásával a jegytulajdonos elfogadja a rendezvény házirendjét és tudomásul veszi, hogy azt a rendezők betartatják!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét